_Sijoittajat
Avidly sijoituskohteena

Avidly sijoituskohteena

Moderni markkinoinnin palvelutoimisto kasvu-uralla

Avidly on vahvasti tulevaisuuteen suuntaava markkinoinnin palvelutoimisto, jonka missio on viedä asiakkaitaan eteenpäin. Toimimme modernin markkinoinnin ja myynnin rajapinnassa ja autamme markkinoinnin muuttuvassa kentässä navigoivia asiakkaitamme kohti kasvua. Luomme asiakkaillemme arvoa yhdistämällä luovan brändinrakennuksen kumppanuuteen, joka rakentaa muutosta, edistystä ja kasvua. Joka päivä, päivä päivältä.

Miksi sijoittaa meihin? Avidly on entistä selkeämmin kasvuyhtiö. Haemme voimakasta kasvua sekä orgaanisesti että yritysostoin. Nopean kansainvälistymisen lisäksi haluamme olla toimialamme digitalisaation edelläkävijä.  

Avidlyn strategiset painopisteet 2019–2024 (julkistettu 30.1.2019)

  1. Avidly pyrkii kasvattamaan huomattavasti HubSpot-teknologiaan perustuvia palveluitaan sekä orgaanisesti että yritysostoin olemassa olevilla markkinoilla (Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska) ja laajentumalla valituille alueille pääosin Euroopassa.
  2. Avidly jatkaa Suomessa orgaanista kasvua täyden palvelun markkinointitoimistona, joka palvelee asiakkaita koko maassa. Yritys keskittyy palvelemaan keskisuuria yrityksiä kokonaisvaltaisilla, jatkuvilla markkinoinnin palveluilla sekä suuryrityksiä yksittäisillä markkinoinnin palvelualueilla.

Taloudelliset tavoitteet strategiakaudella 2019–2024 (julkistettu 30.1.2019)

  • Vuosittain yli 25 %:n orgaaninen liikevaihdon kasvu ja yli 40 %:n kokonaiskasvu.
  • Yli 100 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2024 mennessä.
  • Vuotuinen liikevoitto (EBIT) 2–7 % liikevaihdosta nopeasta kasvusta huolimatta.

Liiketoiminta-alueille on asetettu seuraavat tavoitteet:  

Inbound-markkinointi

  • Liikevaihdon orgaaninen kasvu yli 35 % vuodessa
  • Liikevaihdon epäorgaaninen kasvu yli 25 % vuodessa
  • Positiivinen liikevoitto (EBIT)

Markkinointipalvelut

  • Liikevaihdon orgaaninen kasvu 5–10 %
  • Liikevoitto (EBIT) 7–12 % liikevaihdosta

Osinkopolitiikka (julkistettu 30.1.2019)

Avidly voi jakaa osinkona enintään 50 % sen vuosittaisesta nettotuloksesta strategiakaudella 2019 – 2024 edellyttäen, että osingonjako ei vaikuta Avidlyn kykyyn saavuttaa kaudelle 2019-2024 asetetut kasvutavoitteet.